sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Persoonallinen puu seinälle

Piristystä seinälle saa värien lisäksi esimerkiksi koristemaalauksella. Halusin hiljalleen valmistuvaan työpajaani seinälle koristemaalauksen. Pajan on tarkoitus valmistuessaan olla iloinen ja inspiroiva tila työskentelyyn. Siksi halusin maalata seinälle puun. Millaisen, sitä en vielä tiennyt.


Ensin oli tehtävä tutkivaa työtä ja tulostettava "mallikuvia" joista koristemaalauksen tyyliä voi mukailla. Näistä valitaan mieluisin, jonka mukaan kuvaa aletaan seinälle suunnittelemaan. Mahdollista on myös yhdistellä mieluisia elementtejä useammasta kuvasta. Itse halusin vain saada inspiraatiota kuvista ja toteuttaa koristemaalauksen omannäköisenä.


Tässä vaiheessa oli selvää, että puussa ei saa olla lehtiä ja koristemaalauksesta tulee yksivärinen. Hahmottelin puun rungon seinälle lyijykynällä. (Ylimmässä kuvassa näkyy heikosti hahmotelma.) Pienten viilauksien jälkeen maalasin kuvan vapaalla kädellä tummalla sävyllä. Peittävyyden varmistamiseksi tuli toinen maalauskerros seuraavana päivänä. Alla olevassa kuvassa lopputulos.


 Tämä tuotos löytyy siis työpajaltani, joten jos haluat tutkailla lähemmin niin otathan yhteyttä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti